Over Ons

Van Ravenhorst, al >100 jaar specialist in efficiënte logistiek

Van Ravenhorst heeft al >100 jaar ervaring als carrosseriebouwer. En al even lang zijn we specialist op het gebied van efficiënte logistiek. Klanten ervaren ons als een betrokken partner die graag met inventieve oplossingen komt. In dat opzicht zijn we niet alleen een bouwer, maar ook een bedenker van carrosserieën.

Oplossingen

We realiseren ons dat het transport een schakel is in een keten. Veranderingen in de keten, leiden tot veranderingen in die schakel. We kennen uw business, weten wat er speelt en bieden een efficiënte oplossing!

Meer weten over onze oplossingen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Engineering in eigen huis

Onze engineers zijn creatief en innovatief. Ze passen moderne technologieën toe om de efficiency van het transport te verhogen en de kwaliteit te verbeteren. Voorbeelden zijn de moderne klimaatregelingssystemen, de ontsmettingssystemen en de bewegende laadvloeren. Tegelijk zijn ze inventief. Door soms kleine aanpassingen en alternatieve oplossingen realiseren onze ontwerpers de extra laadruimte waar we om bekend staan. Daarnaast werken we nauw samen met een internationaal netwerk van toeleveranciers. Ze staan garant voor gespecialiseerde oplossingen.

Maximale service

Onze vakmensen tekenen voor de service. Dat begint bij een klantgericht ontwerp. Na de bouw en oplevering blijven onze monteurs standby om, mocht het nodig zijn, onderhoud te verrichten en reparaties uit te voeren. We weten hoe belangrijk de continuïteit van uw transport is. Daarom hebben we een complete serviceafdeling ingericht die u snel en flexibel opereert.

Referenties

Veelgestelde vragen

De rijke geschiedenis van Van Ravenhorst

Van Ravenhorst gaat al wel even mee. >100 jaar geleden begonnen we met een gespecialiseerd bedrijf in carrosseriebouw. In de jaren daarna wist dit bedrijf uit te groeien tot een van de grootste spelers in Nederland.

Start wagenmaker van D. van Ravenhorst

“Door solied werk en billijke behandeling hoopt hij de gunst van het publiek te verwerven”.
De oprichting van de wagenmaker luidt een mooie toekomst van transportoplossingen in. Later weet dit bedrijf uit te groeien tot een internationale speler.

Vacatures

Om de continue groei van onze activiteiten mogelijk te maken zijn wij altijd op zoek naar goede monteurs/lassers/constructeurs.

Dick van Ravenhorst

CEO

Marijke van Harskamp

CFO

Jan van Reenen

COO

Frederik van Middelaar

CAD tekenaar/designer

Laurens Spruijt

Christien Timorason

Office Manager

Gert Jan van de Beek

Supply Manager

Serviceteam

Volg ons!

Instagram
LinkedIn
Menu