+31(0)342 - 491017

info@ravenhorst.nl

Transportoplossingen

Uw ideale transportoplossing, gebouwd door Van Ravenhorst

Capaciteit

Met de oplossingen van Van Ravenhorst kunt u meer eenheden vervoeren. Meer kratten, meer containers, meer goederen, meer dieren. We realiseren ons dat daardoor de transportkosten per product dalen, ten gunste van uw marge. Dankzij een inventief ontwerp bieden we u opvallend meer ruimte. We laten u graag de voorbeelden zien.

Gebruiksvriendelijkheid

Het laden en lossen moet snel, veilig en gemakkelijk plaatsvinden. We ontwikkelen daarom gebruiksvriendelijke, praktische oplossingen, van handige laadklep tot daklift. Dat is elke dag een winstpunt voor uw chauffeur.

Optimale condities

of u nu dieren vervoert of goederen, we zorgen voor het optimale klimaat. Van slimme ventilatie tot intelligent CO2-gestuurd regelsysteem en van koelinstallatie tot verwarming. Klimaatbeheersing is een voorwaarde voor het behoud van de kwaliteit van uw producten. We creëren de juiste condities voor zelfs de meest kwetsbare producten, zoals broedeieren.

Hygiëne

U wilt aan strenge hygiënenormen voldoen. Met onze transportoplossingen dragen we daaraan bij. De laadruimten zijn zo ontworpen, dat ze snel en volledig te reinigen zijn. Een ingebouwd ontsmettingssysteem maakt de hygiëne compleet.