Transportoplossingen

Uw ideale transportoplossing, gebouwd door Van Ravenhorst

Van Ravenhorst ontwerpt en bouwt als carrosseriespecialist slimme transportoplossingen. Efficiënte oplossingen voor het transport van vee en van uiteenlopende goederen. Wat ons tot een specialist maakt, is ons inzicht in uw business. We weten welke eisen u stelt aan het vervoer van eendagskuikens, leghennen, slachtkuikens, kalkoenen, biggen, varkens, koeien, kalveren en paarden.

Andere oplossingen

people
Capaciteit

Met de oplossingen van Van Ravenhorst kunt u meer eenheden vervoeren. Meer kratten, meer containers, meer goederen, meer dieren. We realiseren ons dat daardoor de transportkosten per product dalen, ten gunste van uw marge. Dankzij een inventief ontwerp bieden we u opvallend meer ruimte. We laten u graag de voorbeelden zien.

thumb_up
Gebruiksvriendelijkheid

Het laden en lossen moet snel, veilig en gemakkelijk plaatsvinden. We ontwikkelen daarom gebruiksvriendelijke, praktische oplossingen, van handige laadklep tot daklift. Dat is elke dag een winstpunt voor uw chauffeur.

build
Optimale condities

Of u nu dieren vervoert of goederen, we zorgen voor het optimale klimaat. Van slimme ventilatie tot intelligent CO2-gestuurd regelsysteem en van koelinstallatie tot verwarming. Klimaatbeheersing is een voorwaarde voor het behoud van de kwaliteit van uw producten. We creëren de juiste condities voor zelfs de meest kwetsbare producten, zoals broedeieren.

soap
Hygiëne

U wilt aan strenge hygiënenormen voldoen. Met onze transportoplossingen dragen we daaraan bij. De laadruimten zijn zo ontworpen, dat ze snel en volledig te reinigen zijn. Een ingebouwd ontsmettingssysteem maakt de hygiëne compleet.

Meer weten over onze oplossingen in pluimveevervoer?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

    Menu